Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload
Search Results
Results: 1 through 50 of 319 (0.03 secs)
You searched for: subject:"honoré"
[1] 2 3 4 5 6 7     Next    Last
[texts]Devant la statue de Mercier : discours et récits de l'inauguration du monument - Roy, Philippe, 1868-1948

Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 78
[texts]Souvenirs politiques; récits, etudes et portraits (Volume 1) - Langelier, Charles, 1851-
26
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 152
[texts]Honoré Daumier : mit einhundertdreiunddreissig Abbildungen und vier Lichtdrucktafeln - Klossowski, Erich, b. 1875
"Verzeichnis fon gemálden, aquarellen und zeichnungen Daumiers": 27 p
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 79
[texts]Exposition Daumier : catalogue; Palais de l'école des beaux-arts, mai 1901 - Ecole nationale supérieure des beaux-arts (France)
At head of title: Syndicat de la presse artistique
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 731
[texts]Les 5,000 [dollars] de M. Mercier, les faits et gestes du chef du parti liberal. - Pelletier, L.P
32
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 23
[texts]Souvenirs politiques; récits, etudes et portraits (Volume 2) - Langelier, Charles, 1851-
26
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 133
[texts]Biographie, discours, conférences, etc. de l'Hon. Honoré Mercier - Mercier, Honoré, 1840-1894
La biographie ne comprend que les 22 premières pages de ce volume
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 90
[texts]Testament de Desbrugnières - Desbrugnières, Fiacre-Pancrace-Honoré
Cover title
Keywords: Desbrugnières, Fiacre-Pancrace-Honoré
Downloads: 67
[texts]L'honorable Honoré Mercier : sa vie, ses oeuvres, sa fin
1
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 129
[texts]Honoré Daumier als Lithograph - Bertels, Kurt, 1877-
"Wichtigste literatur": p. [145]
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 1,136
[texts]Devant la statue de Mercier; discours et récits de l'inauguration du monument - Roy, Philippe, 1868-
26
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 39
[texts]Honoré Daumier, l'homme et l'oeuvre : ouvrage orné d'un portrait à l'eau-forte, de deux héliogravures et de 47 illustrations - Alexandre, Arsène, 1859-1937
Bibliographie: p.[3-4]
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 1,008
[texts]Daumier, peintre et lithographe - Escholier, Raymond, 1882-1971
26
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 2,220
[texts]Honoré Daumier - Klossowski, Erich, 1875-
26
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 1,243
[texts]Daumier : 48 planches hors-texte - Rosenthal, Léon
Bibliography: p. [16]
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 244
[texts]Honoré Daumier : appreciations of his life and works
Title vignette
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 83
[texts]Daumier - Escholier, Raymond, 1882-1971
31
Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879
Downloads: 396
[texts]Le Révérend François-Honoré Bélanger, curé de Saint-Roch [microforme] : sa vie, ses oeuvres, sa mort - Bélanger, François-Honoré, 1850-1895
"In memoria...--Psaume III."
Keywords: Bélanger, François-Honoré, 1850-1895; Bélanger, François-Honoré, 1850-1895
Downloads: 76
[texts]Figures and facts [microform] : Mercier promises, their non-fulfilment : Conservative statistics, their truth undenied - Conservative Party (Quebec)
Caption title
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894; Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 60
[texts]Catalogue de la bibliothèque de H. Beaugrand [microforme]
Microfiche de l'exemplaire de l'édition originale se trouvant à la Thomas Fisher Rare Book Library, University of Toronto Library
Keywords: Beaugrand, Honoré, 1849-1906; Beaugrand, Honoré, 1849-1906; Livres; Books
Downloads: 421
[texts]Honoré Mercier, le candidat libéral du comté de St. Hyacinthe [microforme] : son passé et son présent
Titre de départ
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894; Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 165
[texts]Le régime financier du gouvernement Mercier [microforme] - Jean-Louis, cultivateur
Signé: Jean-Louis, cultivateur
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894; Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 128
[texts]Les principes de l'Hon. M. Mercier [microforme] - Mercier, Honoré, 1840-1894
Microfiche de l'exemplaire de l'édition originale se trouvant à la Bibliothèque du Parlement
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894; Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 146
[texts]Repertory of the Comédie humaine - Cerfberr, Anatole, 1835-1896
At head of title: The Comédie humaine of Honoré de Balzac, edited ... by George Saintsbury
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850; Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 336
[texts]Procès Mercier [microforme] : les causes qui l'ont provoqué, quelques faits pour l'histoire - Tarte, Joseph Israël, 1848-1907
En tête du titre: 1892
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894; Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 262
[texts]Biographie, discours, conférences, etc. de l'hon. Honoré Mercier [microforme] : grand'croix de l'Ordre de St. Grégoire le Grand, officier de la Légion d'honneur et premier ministre de la province de Québec - Mercier, Honoré, 1840-1894
Double du no de l'I.C.M.H. 10480
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894; Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 294
[texts]Les Contes de M. Mercier [microforme] - Dansereau, Arthur, 1844-1918
Titre de départ
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894; Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 203
[texts]Balzac dans l'intimité et les types de la comédie humaine - Lhomer, Jean

Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850; Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 222
[texts]Exposition des peintures et dessins de H. Daumier - Durand-Ruel et fils (Firm)

Keywords: Daumier, Honoré, 1808-1879; Daumier, Honoré, 1808-1879; Painters
Downloads: 335
[texts]Biographie, discours, conférences, etc. de l'Hon. Honoré Mercier [microforme] : grand'croix de l'Ordre de St. Grégoire le Grand, officier de la Légion d'honneur et premier ministre de la province de Québec - Mercier, Honoré, 1840-1894
Double du no de l'I.C.M.H. 11615
Keywords: Mercier, Honoré, 1840-1894; Mercier, Honoré, 1840-1894
Downloads: 297
[texts]Catalogue de la bibliothèque de H. Beaugrand [microforme]
Microfiche de l'exemplaire de l'édition originale se trouvant à la McLennan Library, McGill University, Montreal
Keywords: Beaugrand, Honoré, 1849-1906; Beaugrand, Honoré, 1849-1906; Livres; Books
Downloads: 84
[texts]Balzac et ses amies - Ferry, Gabriel, b. 1846
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850; Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 159
[texts]Catalogue des dessins originaux - Blant, Julien le
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850; Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 188
[texts]Romantiques: éditions originales, vignettes, documents inédits ou peu connus: Honoré de Balzac - Parran, Alphonse, 1826-
Includes index
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 155
[texts]Le dernier portrait de Balzac : Balzac sur son lit de mort : Reproduction du pastel d'Eugène Giraud, Musée de Besançon - Léger, Charles, 1880-
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 197
[texts]Jean Honoré Fragonard, ausgewählte handzeichnung mit einer einleitung - Fragonard, Jean-Honoré, 1732-1806
26
Keywords: Fragonard, Jean-Honoré, 1732-1806
Downloads: 326
[texts]Balzac, sa vie et ses oeuvres, d'après sa correspondance - Surville, Laure, 1800-1871
Sur la couverture: Nouvelle édition
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 149
[texts]Balzac et ses oeuvres - Lamartine, Alphonse de, 1790-1869
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 283
[texts]Balzac : sa vie et ses oeuvres d'après sa correspondance - Surville, Laure, 1800-1871
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 130
[texts]Honoré de Balzac : essai sur l'homme et sur l'oeuvre - Baschet, Armand, 1829-1886
Includes bibliographical references
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 216
[texts]The drama of Honoré de Balzac - Hastings, Walter Scott, 1890- ed
Thesis (Ph. D.)--Johns Hopkins University, 1917
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 555
[texts]Le lauréat : critique des oeuvres de M. Louis Fréchette - Chapman, W. (William), 1850-1917

Keywords: Fréchette, Louis Honoré, 1839-1908
Downloads: 62
[texts]Balzac, sa vie, son oeuvre - Lemer, Jean Baptiste Raymond Julien, 1815-1893
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 106
[texts]Répertoire de la Comédie humaine de H. de Balzac - Cerfbeer, Anatole, 1835-1896
31 43
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 211
[texts]Honoré de Balzac - Keim, Albert, 1876-1947

Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 247
[texts]La 628-E8 - Mirbeau, Octave, 1848-1917
Comprenant en annexe le chapitre intégral: Balzac
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 209
[texts]Honoré de Balzac - Coelho, Antonio Drogo do Prado, 1885-
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 115
[texts]Un roman d'amour - Spoelberch de Lovenjoul, Charles, vicomte de, 1836-1907
Includes bibliographical references
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 214
[texts]Etudes morales sur le temps présent - Caro, E. (Elme-Marie), 1826-1887
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 153
[texts]Honoré de Balzac, 1799-1850 - Brunetière, Ferdinand, 1849-1906
31
Keywords: Balzac, Honoré de, 1799-1850
Downloads: 563
[1] 2 3 4 5 6 7     Next    Last
Advanced search

Group results by:

> Relevance
Mediatype
Collection

Related mediatypes

texts